GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Lisesi

May

Okulumuzda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Haftası kapsamında etkinlikler düzenlenecektir.

Nis

Sayın Valimiz Davut GÜL ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Yasin TEPE okulumuz pansiyonunda İftar yaptı. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Nis

Pansiyon öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla Şehitkamil Belediyesi Dülük Baba Gençlik Kampına katıldık. Organizasyonda emeği geçen Şehitkamil Belediye personeline ve Ekim DOĞAN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Aralık ayı Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor projesi kapsamında kitap kurdu öğrencimiz 10-A sınıfımızdan Fatma Büşra Aslan oldu.

Kas

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz.

Kas

9/A sınıfımız, Tarih dersini yaparak ve yaşayarak öğrenme stratejisi çerçevesinde Arkeoloji müzesinde işledi.

Ekm

Bugün Cumhuriyetimizin 99. yılı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı okulumuzda coşkuyla kutladık.

Ekm

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından geçmiş yıllarda da başarıyla yürütülmüş olan Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor! projesinin 2022-2023 eğitim öğretim yılında da uygulanmasına karar verildi.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinin başarılarını artırmak amacıyla tüm öğrencilerimize temel yeterlilik deneme sınavı uygulandı.

Ağu

Hemşire Yardımcılığı sınıfımız 'Hemşire Yardımcılığı İstihdamını Arttırmak İçin Avrupa İle İşbirliği' Projesi kapsamında Erasmus+ programı ile Romanya'ya gitmiştir.

Ara

25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşu kutlamaları okulumuzda yapıldı.

Şbt

9/F sınıfı öğrencimiz İlayda TUFAN istiklal Marşımızı etkileyici bir şekilde okumuştur.