GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Lisesi

2.Dönem 1.yazılı tarihleri 2023-2024

Ekm

Kızılay haftası münasabetiyle okulumuzn Kızılay Kulübü ve Rehberlik Servisi işbirliği doğrultusunda Gaziantep Kızılay Kan Merkezi ile 01.11.2023 Çarşamba) tarihinde okulumuzda gönüllü kan bağışı etkinliği yapılacaktır. Okulumuz adına gönüllü olan herkesi davet ediyoruz.

Eyl

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız ve 1. Veli Toplantımız 06.10.2023 tarihinde saat 15.30'da yapılacaktır.

Eyl

PANSİYON ÖN KAYIT VE KESİN KAYIT KILAVUZU

Mrt

Değerli veliler, sevgili öğrencilerimiz öncelikle hepimize geçmiş olsun, kayıplarımız için başımız sağolsun. Okul binamız HASARSIZdır. Tüm okulumuz hijyen amaçlı temizlenmiştir. Ders saatlerimiz eskisi gibi devam edecektir(08:15-15:20). Aksi bir durum olmadığı sürece 13 Mart 2023 Pazartesi günü derslerimize başlayacağız. Okul pansiyonumuz da hasarsızdır, hijyen amaçlı temizlenmiştir. Okulumuz eğitim öğretime hazırdır. Huzurlu sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.